Istoria

history

Istoria companiei «DINA COCIUG»  incepe din  22 noiembrie 1993. Şi pe parcursul acestui timp, suntem în permanenta mişcare înainte, ne dezvoltam în mod constant pentru clienţi, oferindu-le cea mai buna calitate a produselor. Am crescut si am evoluat, acumulind cea mai buna experienţă pentru dumneavoastră, Clienţii noştri.

În 1993 «DINA COCIUG», a început activitătea sa cu întreţinerea echipamentelor de refrigerare.
1994 – a fost iniţiata colaborarea cu producătorii europeni pentru furnizarea echipamentului comercial-frigorific şi tehnologic.
1994 – a fost incheiat primul contract pentru asigurarea complexului de servicii pentru market-ul "Central": planificarea spatiilor comerciale, furnizarea şi instalarea utilajului comercial-frigorific, şi efectuarea lucrărilor de pornire a camerilor frigorifice.
1995 – oferind sisteme de refrigerare şi utilaje pentru magazin,compania a început să activeze sub motto-ul "Frig constant"
1996 – a fost iniţiată cooperarea cu furnizorii italieni, deasemene s-a început importul aragazelor pentru cantine, restaurante şi alte întreprinderi de cătering.
1997 – a fost semnat primul contract pentru proiectarea spaţiilor comerciale, instalarea si lucrările de pornire a vitrinelor frigorifice, rafturi. Pentru prima data utilajul frigorific a fost conectat la un sistem centralizat de răcire.
1998 - a fost lansat programul "Oferta complexă", ce include proiectare, inginerie, instalare si servicii tehnice a utilajului tehnologic si de refrigerare pentru magazine si restaurante.
1999 - Deschiderea primei reprezentanţe în oraşul Bălţi.
2000-2002 - deschiderea adiţionala a 6 reprezentanţe regionale: Orhei, Edineţ, Hânceşti, Cahul, Comrat, Ungheni.
2001 – Compania organizează propria secţie de producere a utilajului tehnologic si de refrigerare  «DINOX».
2003 – asamblarea supermarket-ului Nr1. Pentru prima dată colaboratorii companiei «DINA COCIUG» au conectat un sistem centralizat de racire.
2004 - Crearea Serviciului Clientelă. Din 2004 fiecare Client are posibilitatea de a contacta cu reclamaţii sau sugestii la angajaţii serviciului.
2005 - prima recunoaştere internaţională a companiei. «DINA COCIUG» a devenit laureat al concursului "Internaţional Arch din Frankfurt, Premiul Europa». Premiul reprezintă o confirmare a calităţii bunurilor şi servicilor prestate. Mărcii comerciale Dinox în categoria "Debutul Anului" i-a fost acordat cea mai înaltă distincţie «Mercuriul de Aur».
2006 - asamblarea primului depozit de fructe «Vicam» SRL cu o capacitate de 750 de tone, dotat cu un sistem centralizat de răcire.
2007 – a fost dezvoltat şi lansat un sistem de recuperare a emisiei căldurii, care are capacitatea de a economisi până la 9000 kWh pe lună.
2008 – DINA COCIUG a participat la expoziţia "Food Tehnologie-2008", devenind câştigător în opt categorii, inclusiv "Noutatea anului", "Cel mai bun stand", etc .
2009 – a fost finalizata cu succes certificarea internaţionala în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001:2008 şi a sănătăţii şi securităţii în muncă OHSAS 18001:2007.
 2011 - au fost deschise 223 obiecturi noi, ce este cu 20% mai mult decit in anul 2010.
  2013 - premiul «Moldova Eco-Energetica» pentru cel mai bun proiect in categoria "Cel mai bun proiect eficient energetic".
     2014 - elaborarea vitrinelor frigorifice unice pentru Clienti (Dulcinella,Pegas,Salamer,...)
    2015 - unirea centralei frigorifice cu o pompa de caldura si obtinerea beneficiilor in eficienta energetica si utilizare.

     Astăzi «DINA COCIUG» - este liderul de pe piaţa moldovenească în domeniile de refrigerare şi a utilajului tehnologic pentru segmentele Retail, HoReCa, refrigerare industriala, climate.

     Combinaţie unică a metodelor clasice cu cele mai avansate tehnologii, o strategie de business clara şi specialişti de înaltă calificare permit companiei «DINA COCIUG» să se menţină pe primele poziţii!

   Aplicînd experienţa, cunoştinţele, inovaţiile, noi îmbunătăţim calitatea bussinessului Clienţilor noştri.


Contacte