Unox: evenimentul lunii s-a încheiat!

Published 29.06.2012

Deci, ce s-a petrecut in cadrul acestui eveniment...
În primul rînd, tuturor participanţiilor pentru prima dată le-a fost demonstrat ultimul model Unox - Seria Evolution. In aceste cuptoare au fost făcute modificări: modurile de operare, a fost încorporată o spălătorie auto, care a permis utilajui Unox să devină si mai buni.

 
În al doilea rînd a fost prezentată bucătăria italiană, care devine din ce în ce mai populară în Moldova, Rusia, Ucraina. Toate bucatele au fost preparate folosind accesorii speciale Unox.


Vizitătorii au gustat:Pizza Margherita Pizza capricciosa; pîrjoala Milanesa, legume, carne şi somoni soculenţi, rumeniţi la grili Navigli con delicia dell’Orto; rizotto GIOIA Ai FINGHI şi paste cu sos de roşii A pummarola. Desigur au fost şi deserturi, pere îmbibate cu vin şi cremă americană Abate Ubriacco, eclere cu îngheţată Passione gla cciale.Si in al treilea rînd, master-class — este o mare oportunitate de a discuta cu colegii din domeniu si de a da întrebări direct tehnologii companiei Unox.

  
Gustos, informativ şi captivant... "master-classuri de acest gen ar trebui să se petreacă cât mai des posibil! Datorită acestor evenimente poţi primi informaţii despre noile tehnologii, poţi comunica cu colegii din domeniu, sa-ti extinzi cunoştinţele despre utilizarea cuptorului cu convecţie. Astăzi am aflat că noi, din păcate, nu utilizăm toate funcţiile, desi lucrăm cu această tehnica deja câţiva ani» - a recunăscut unul dintre participanţi.

                                                        
Totodată, vrem să spunem că în curând va fi un alt master-class! Dacă aveţi dorinţă să participaţi urmăriţii ştirile noastre!
Contacte