Restartarea: bucatele pentru banchet si furchet!

Published 17.07.2013

     Pentru ca sa fim pregatiti la maxim pentru noul sezon de nunti, cumatrii si alte sarbatori, ar trebui sa ne inprospatam cunostintele si ..sa luam parte la master-class de la tehnologi concernului Unox.

    Anume ei va vor demonstra toate pobilitatile cuptorului cu convectie, marca UNOX.
    Deci, dacă citiţi aceasta noutate, atunci:

  1. Aveţi un cuptor cu convecţie UNOX, dar folosiţi posibilităţile lui doar 10-15%
  2. Planificaţi să deschideţi o cafenea / restaurant și sunte-ţi acum în căutarea utilajelor potrivite!
  3. Aveți deja utilaje, o echipa de specialişti, dar întotdeauna tindeţi spre perfecţionarea cunoştinţelor.

Ce vă oferim: Să vizitaţi master-class-ul, in cadrul caruia vă va fi demonstrata tehnologia preparării bucatelor pentru banchete si furchete, prezentate metodele și secretele.

    În cadrul la master-class vor fi preparate: vol-au-vent cu somon, pateu de casa, crochete de cartofi cu sos "pesto", carne de porc și multe altele.

   Master-class-ul va va fi de folos atit pentru bucătari cit si pentru dumnevaoastra. Prezentarea va fi realazata de catre tehnologii companii UNOXTatiana Smirnova și Natalia Abramova. 
   Ca rezultat veţi obține : o soluție care vă va permite să beneficiati de un avantaj competitiv unic. În afara de aceasta Dvs sau angajații Dvs:

  • Vor studia lucrul cu cuptorul cu convectie UNOX, deoarece master-class-el se desfăsoară în mod interactiv;
  • Vor degusta rezultatele, si vor aprecia proprietățile organoleptice ale bucatelor;
  • Vor primi răspunsuri la întrebările sale, care apar in cadrul lucrului zi de zi.

      Programul: Master Class-ul va avea loc în oficiul central DINA COCIUG pe 23 iulie! Începutul: la 10.00durată este in jur de 3 ore.

     Doriti să participati? Inregistrati-vă: (022) 66 40 00, 060440041 (Irina)




Contacte