Unimarket Discounter. Acum şi la Sculeanca.

Published 07.07.2011

Lucrări efectuate: proiectarea, furnizarea şi adaptarea utilajului tehnologic şi frigorific cu utilizarea răcirii industriale
Termeni: 2 luni

     Locuitorii sectorului Sculeanca acum nu mai sunt nevoiţi să meargă în alt sector pentru a vizita reţeaua de discount şi a cumpăra cu plăcere produse alimentare la preţuri reduse. Nu demult, pe Calea Ieșilor a apărut un nou magazin al rețelei Unimarket Discounter. La fel ca și în celelalte magazine ale rețelei, compania DINA COCIUG trebuia să doteze magazinul cu utilaj frigorific-comercial.

     Au fost instalate deja bine cunoscutele vitrine COLD (Polonia), noua apariţie pe piaţa combinelor frigorifice Costan Sound (Italia), rafturile comerciale Gokcelik (Turcia), terminalele de casierie Dinox (Moldova). În supermarketurile „Unimarket Discount” sunt instalate centralele frigorifice asamblate chiar de compania Dina-Cociug cu compresoare ale companiei italiene Frascold, care este astăzi una dintre cele mai populare firme producătoare de compresoare frigorifice durabile din Europa. Mulţumim „Unimarket Discounter” pentru încredere şi le dorim succese în realizarea scopurilor propuse!
Contacte