Obiectele Dina-Cociug: Supermarketurile „Unimarket Discounter”

Published 27.12.2010

     Pe data de 26 decembrie a avut loc deschiderea a două supermarketuri „Unimarket Discounter” la adresele: str. Albişoara 84/9 (suprafaţa 231 m2) şi primul supermarket la Ialoveni – str. Al.cel Bun 43 (suprafaţa 446 m2).

     Scopul companiei Dina-Cociug a fost dotarea supermarketurilor cu utilaj comercial. Termenii de executare constituiau maxim 2 luni. Obectele au fost executate în cadrul programului „Din aceleaşi mîini”: a fost elaborat proiectul, selectarea utilajului, furnizarea şi montarea utilajului, lucrările de adaptare.
     Printre utilajul instalat sunt vitrinile frigorifice COLD (Polonia), rafturile comerciale Gokcelik (Turcia), terminalele de casierie Dinox (Moldova).

     În supermarketurile „Unimarket Discounter” sunt instalate centralele asamblate de către Dina-Cociug cu compresoarele germane Frascold, care sunt astăzi unele dintre cele mai populare din Europa.
     De laudă este faptul că Dina-Cociug a început cooperarea cu „Unimarket Discounter” SRL – o companie social orientată, ce are în plan deschiderea reţelei pe teritoriul întregii Moldove.
Contacte