Unimarket devine mai apropiat!

Published 06.05.2011

     Unimarket devine tot mai apropiat pentru fiecare din noi! Astăzi, 6 mai, a avut loc deschiderea încă a unui magazin al primei reţele de „discounteri” din Moldova. Este amplasat acesta pe bulevardul Dacia.
     Dorim să menţionăm că este deja al 6-lea magazin la rînd şi primul la Botanica superioară.
     Comfortul maxim pentru Client şi calitatea înaltă a produselor – acestea sunt cerinţele de bază Unimarket Discount, în conformtitate cu care specialiştii DINA-COCIUG au elaborat prezentul proiect.

   

     Suprafaţa comercială a fost dotată cu utilaj frigorific, furnizat pentru prima dată special Unimarket-ului. Avem în vedere bonetele şi vitrinele frigorifice ale producătorului italian Costan.
     De asemenea, aici sunt instalate centralele frigorifice asamblate propriu de Dina-Cociug cu compresoarele italiene Frascold, care sunt astăzi cele unele dintre cele mai populare şi durabile din Europa.

     În afară de aceasta, compania DINA-COCIUG a dotat magazinul cu boxe de casierie asamblate la propria bază de producere „DINOX”.
     La rîndul nostru, dorim să menţionăm că acest magazin, ca şi precedentele, ne-a impresionat prin compactitudinea sau, comfortul, capacitatea şi... numărul enorm de Cumpărători. De aceea, dorim întregii reţele de magazine Unimarket Discounter dezvoltarea şi progresul continuu cu mărirea numărului de Clienţi fideli.
Contacte