Telemar

Published 02.04.2013

Perioada: 2 săptămâni
Lista de lucrări: furnizarea și instalarea utilajelor comercial-frigorifice.
     Hering, scumbrie , calmar uscat sau poate … conserve din peşte? Dacă doriți "produse de mare", dar nu V-aţi decis cu alegerea, atunci veniţi aici!
    Telemar - este un magazin nou de pește, deschis recent pe strada Testemițanu. Pe rafturile Gokcelik este prezentată o gama larga de conserve.
    Apropo rafturile Gokcelik — este cea mai buna alegere pentru un astfel de produs. Având în vedere că rafturile sunt acoperite cu o vopsea polimerică specială, ce previne rugina chiar și atunci când raftul este zgârîat. Iar zgiriiturile vor fi neaparat, deoarece conservele expuse pe raft – sunt o conditie ideala pentra apariția lor.

        

     O gama de produse variate sunt aranjate pe rafturile frigorifice Cold, precum şi în congelatoare. Unde se depoziteză «produse de mare» îngheţate. Vînzatorul deservește Clienții la masa pentru casa de marcat, producția Dinox (baza de productie Dina Cociug SRL).    

        

   Dacă doriți să deschideți un magazin, fie că e vorba de un magazine de pește sau de produse alimentare, apelati: 079 35 39 48 (Alexei)
Contacte