Antreprenoriatul general de la DINA COCIUG SRL: s.Sauca,grădiniţă pentru copii.

Published 23.07.2012

Lista de lucrări: Construcţii şi reparaţii, schimbarea acoperisului, instalarea ferestrelor, instalarea  sistemului de încălzire autonomă, sistemului nou  de trecere a apei şi canalizare,amenajarea teritoriului, lucrări de tâmplărie.
Termenii
: 10 luni.
Aproximativ un an în urmă, DINA COCIUG a câştigat licitaţia pentru reconstrucţia şi renovarea grădiniţei din satul Sauca, raionul Ocniţa. Grădiniţa de mult timp avea nevoie de reparaţie, înlocuiri sanitare şi îmbunătăţirea reţelelor.
 
     S-au îndepartat podelele vechi din lemn şi au fost amplasate noi pe o suprafaţă de 250 m2. Ferestrele şi uşile vechi au fost înlocuite cu altele din termopan şi lemn. A fost efectuată izolarea pereţilor,  cu spuma poliuretanica şi tencuială. Pentru micuți au fost instalate toalete şi chiuvete (de tip BABY).
     Cea mai importantă fază în acest proiect a fost instalarea sistemelor de încălzire autonomă. Au fost instalate cazane Viadrus. În legătură cu aceasta  adițional a fost construită o sala a cazanelor, care totodată a soluţionat problema de trecere a apei şi canalizare.
 
         Echipa DINA COCIUG  rapid şi eficient a realizat acest proiect, în conformitate cu termenii şi cerinţele Clientului. Pentru noi e o etapă importantă de dezvoltare, precum şi finalizarea proiectului cu succes - e o demonstrare a calitatii lucrului efectuat!
Contacte