DINA COCIUG & Sarur Con: modernizarea fabricei de păsări!

Published 16.07.2012

Termenul: 2,5 luni
Lista de lucrări: planificarea spațiului, instalarea utilajelor noi, repararea şi modernizarea utilajelor vechi.


De data aceasta, DINA COCIUG a luat parte la reconstrucţia obiectului Sarur Con. Pentru început a fost efectuată izolarea camerelor frigorifice cu materiale moderne - panouri de tip sandwich, umplute cu spuma poliuretanică.
                                                         
Au fost înlocuite uşile enorm de încomode în utilizare cu uşi ușoare şi funcţionale de la producătorul italian MTH. Instalarea panourilor de tip sandwich a oferit posibilitatea de a îmbunătăţi starea sanitară în camerele frigorifice.În cadrul proiectului au fost instalate cele mai performante utilaje frigorifice : compresoare BITZER, sisteme de aer condiționat ALFA-LAVAL
             
Datorită proiectului, executat de către colaboratorii , DINA COCIUG pentru modernizarea utilajelor (sisteme de răcire centralizată), s-a îmbunătăţit revenirea uleiului în compresoarele generatoarelor frigorifice, a scăzut consumul de energie datorita instalarii noilor componente electronice care reglează exact deconectarea compresorului pe încărcare termică.A fost o placerea conlucrarea cu Sarur Con, le urăm prosperare si venituri înalte!
Contacte