Cuproarele cu convectie UNOX

Published 24.07.2013

   Atenție! Pe 23 iulie, a avut loc un master-class –ul d ela brand-managerii concernului Unox, Seria Evolution. Prezentarea a realizata de -Smirnova Tatiana și Natalia Abramova.

   Anticipind noul sezon, ne-am straduit sa demonstram prepararea bucateloe pentru banchete şi fursheturi. S-au pregătit: vol-au-vent cu somon, pateu țaranesc, crochete de cartofi cu sosul "pesto", carne de porc și multe altele.

      

      

Pentru ce se petrec aşa evenimente?

1. Pentru a învăţa Clienţii noştrii cum să lucreze la un asemenea cuptor cu convecţie . Deoarece majoritatea bucatarilor utilizeaza doar 10-15% din posibilităţile lui.

2. Pentru a crea un mediu de lucru în care Clienții nu numai sa se invete, ci totodată sa comunice cu colegii săi.

  Dacă aţi dorit să luați parte la acest master-class, dar nu aţi avut posibilitatea apelaţi: 022 66 40 00 (Irina). Și înregistraţi-vă pentru următorul master-class UNOX.




Contacte