Dina Cociug a cîştigat licitaţia!

Published 08.06.2012

Lista de lucrări: livrare, instalare şi punerea în funcţie a utilajelor.
Termen
: 6 săptămîni

Suntem mândri să spunem că, în luna aprilie acestui an, DINA COCIUG a câştigat licitatia de utilare a laboratorului şcolii profesionale № 1. Sponsorizarea liceului a fost efectuată de Societatea Germană pentru Cooperare Internaţională (GIZ), astfel încât alegerea echipamentului s-a realizat, conform cererilor înalte expuse de catre sponsorii germani.
  

Echipa DINA COCIUG sub conducerea Dianei Pleşkan, a elaborat proiectul, a realizat livrarea, instalarea şi punerea în funcţiune a utlajelor tehnologice. Lista este foarte variata: plita electrică, gril şi friteuza de la Giga (Italia), mese pentru racire Tecnodom (Italia), vitrine congelatoare din Klimaitalia (Turcia) şi Bolarus (Polonia); maşină de spălat vase Projectul (Italia), un mixer planetar şi slicer de la Sirman (Italia), şi desigur masa din oţel inoxidabil, chiuvete, rafturi de Inoxan (Turcia), etc.
                                    

Principalul "erou" al acestei constelatii a devenit cuptorul cu convectie Angelo Po (Italia), ce poate fi numit asa, pe bună dreptate în orice bucătarie profesională.Cuptorul cu convecţie Angelo Po, poate înlocui mai multe tipuri de echipamente tehnologice — aragaz cu cuptor, tigăi, friteuza, şi desigur menţine toate proprietăţile utile ale produsului. Aceasta este de fapt o "soba-orchestra"!
 

În plus,în laborator a fost instalat cuptor cu vatra cyclothermic Zanolli (Italia), care este folosit pentru coacerea pîinei şi produselor de panificaţie. De asemenea, experţii DINA COCIUG au realizat pentru studenţii liceului un master-class pe tema: "Regulile de lucru cu echipamente şi scopul lor."Considerăm că cu astfel de echipamente va fi uşor, rapid şi distractiv de a învăţa viitorii bucătari, tehnologi şi brutari!
                                        
Contacte