Noul IMC – Market!

Published 02.06.2011

     Noul IMC – Market este un magazin comfortabil şi răcoros la Buiucani, care şi-a deschis uşile chiar la timp – în ajunul verii călduroase.
     La realizarea acestui proiect în faţa specialiştilor Dina-Cociug a fost pusă sarcina de a proiecta şi dota magazinul cu utilaj frigorific comercial şi tehnologic. În noul IMC a fost instalat utilajul frigorific al producătorului polonez Cold. Aceasta este alegerea perfectă în raportul calitate-preţ, şi anume din acest considerent mulţi Clienţi aleg anume această marcă.

     În afară de aceasta, aici, de asemenea, sunt instalate noile bonete Sound de la Costan. Atrageţi atenţia la faptul că în IMC ele sunt galbene, deoarece unul din punctele forte este posibilitatea vopsirii acestora în orice culoare dorită. Întreg utilajul frigorific este conectat la sistemul centralizat de răcire, ce permite economisirea electroenergiei, iar căldura degajată este utilizată pentru încălzirea apei sau chiar şi a încăperii.

     Rafturile Gokcelik, slicer-ele de diametru mare (350 mm), grill-ul Gastro Car – „activitatea” acestor aparate poate fi observată, vizitînd noul IMC – Market.
     Pînă ce veţi efectua numeroasele cumpărături, ochii Dumneavoastră se vor odihni! Da-da, chiar se vor odihni, deoarece iluminarea sălii nu irită, ea este caldă şi plăcută. Dacă am atins vorba despre aceasta, iluminarea, de asemenea, a fost instalată de Dina-Cociug.

     Din partea noastră dorim să menţionăm că colaborarea cu reţeaua IMC – Market pentru noi este foarte importantă! Suntem bucuroși că drept rezultat al cooperării noastre este încă un magazin deschis, căruia îi dorim dezvoltare sporită în continuare şi cecuri medii înalte!
Contacte