Cea mai buna bucatarie?

Published 22.04.2013

Termenul: 1.5 ani.
Lista de lucrări: proiectarea,livrarea şi punerea în funcţiune utilajelor tehnologice, precum și instalarea sistemelor de ventilație și încălzire.

    Uimitor si chiar fascinant- asta e ceea ce vreau să spun despre noul restaurant "Mi piace".Săli elegante, si o bucatarie extraordinara, ce prevede deservirea a 2 săli, cu o capacitate de până la 400 de persoane.O bucatarie ideala, unde totul e dupa "reguli"! Fără îndoială e una dintre cele mai bune bucătării din restaurantele Moldovei! Unde orice bucătar ar dori să lucreze! 

      

      Și fără îndoială, aici se lucreaza pe cele mai bune utilaje tehnologice.
Deci, ce sa instalat:
1. Angelo Po. Întreaga gama de utilaje tehnologice- mîndria noastra. Aici sunt: cuptoare cu convecţie și aragaz de la Angelo Po. Uşor de utilizat, calitativ și ergonomic.
2. Dulap de congelare-soc și aparat de vacuum - ce ne permite deservirea banchetelor mari, in cele mai restrinse termene!
3.Dulapuri frigorifice Tehnodom - soluția ideală pentru bucatarie industrială. Cu o capacitate mare şi cu o performanță excelentă.
4.Cuptor pentru pizza cu lemne, Morello Forni! Pizza gustoasă poate fi doar aici. Cuptor cu lemne + electricitate şi control electronic.
5.Sliser, storcator, masina de tocat carne, mixer și multe alte utilaje tehnice necesare pentru un Bucătar profesional.
6.Tot mobilierul bucătăriei,  e din otel inoxidabil de marca Dinox - produs la sectia de producere Dina Cociug. Mobilierul este realizat din oțel inoxidabil de o calitate superioară.
      
7.Şi la final-  inventarul pentru bucătărie. Ușor de utilizat, realizat din material de o calitate înaltă în plus e şi frumos! :)
8.Desigur Dina Cociug a montat un sistem de ventilare și încălzire. Acest sistem este conectat la automatizare, ce permite reglarea regimului de lucru în mod automat.

     De asemenea am postat poze, astfel încât să puteți vizualiza interiorul sălii. Localul este atractiv pentru vizitatori capricioşi, cit şi bucătăria minunata pentru un bucătar cu experienţă!
       

      Planificaţi să deschideţi un asemenea local elegant sau poate şi mai bun? Sunaţi: 079 400 351 – Eugen (specialist pe utilaje tehnologice)!
       




Contacte