CENTAUR: Depozitare frigorifică în or. Bălţi

Published 19.07.2012

Baza angro CENTAUR.

Lucrările tehnice: 
Calculul şi alegerea utilajelor frigorifice pentru menţinerea temperaturelor joase şi medii de pastrare a produselor alimentare.
Termenii:
 furnizarea + instalarea utilajelor - 6 săptămâni.
    La comanda clientului echipa DINA COCIUG a instalat 3 camere frigorifice cu panouri de tip sandwich PUF 120 mm. Baza acestei constructii fiind o structură metalică cu acoperiş.
    În fața inginerilor DINA COCIUG s-a pus sarcina de a menţine temperatura în cele două camere = 18°C, şi într-o camera mare de 0 ° C. Cu scopul de a pastra mărfurile cu perioada de valabilitate foarte scurtă în conformitate cu cerințele de păstrare.

    Alegerea utilajelor a fost efectuată luînd în considerație volumul de mărfuri depozitate şi vinzarilor. În sistemul de răcire au fost folosite compresoarele semiermetice Bitzer, care s-au dovedit a fi o tehnica fiabilă, verificată de-a lungul anilor, deosebinduse cu o eficienţă ridicată, si lucrind fara nici un zgomot.
    Aici a fost instalat schimbătorul de căldură, produs marcat LU-VE, seria SMA. Acest răcitor de aer se diferă cu un corp metalic puternic, executat dintr-un material plastic cu o acoperire anticoroziune. Are un colţ constructiv special, datorită căruia înălţimea aparatului nu depăşeşte 280 mm, ce permite de a mări volumul util al camerei şi instalarea rafturilor de depozitare înalte.
   
       Pornirea și instalarea regimului de răcire au fost efectuate în perioada caniculară! Dar nu s-au produs careva abateri, ce  a dovedit încă odată calitatea înaltă a utilajelor. Lucrul l-am efectuat cu multă străduință și le urăm proprietarilor prosperare a business-ului!
Contacte