Angelo Po: O felie delicioasă din Italia!

Published 11.10.2012

      Pe 9 si 10 octombrie DINA COCIUG a organizat master-class pentru a demonstra posibilităţile cuptorului cu convecţie Angelo Po. Prezentarea a fost efectuată de către faimosul Ugo Pradella, şef-bucătar echipei Ferrari. Virtuozitatea cu care italianul a pregătit bucatele a cucerit oaspeţii evenimentului. Desigur ca toate secretele au fost dezvăluite, au fost dicutate şi tehnologia şi regimurile de pregătire a bucatelor.

        Pregătirea cărnei la temperaturi scăzute, crevete pane, legume la grătar, peşte cu legume- toate au fost. Oaspeţii au putut să guste toate acestea şi să aprecieze calităţile organoleptice.

       A doua zi ne-a bucurat cu arome de vanilie şi deserturi delicioase: cornuri, Creme Brulee, checs cu fructe, cremă de cafea. Apogeul master-class-ului a fost pizza tradiţională italiană!

Master class a fost util atit pentru bucătari, tehnologi, cît şi pentru mănăgerii localurilor. Ceia, ce putem rezuma evaluarea pozitivă a Clienţilor noştri!
                                                               
Dacă nu aţi luat parte la acest master-class Angelo Po, dar în viitor doriţi să participaţi - Vă rugăm să trimiteţi datele D-voastra şi Vă invităm la master-class ce urmează!
Contacte