Dubla deschidere de la Linella

Published 13.06.2013

Perioada de lucru: 7-10 zile, la fiecare magazin.
Lista de lucrări: proiectarea şi instalarea utilajelor frigorifice comerciale, conectarea la sistemul de răcire centralizata..   
   La începutul verii, avem o a doua deschidere a retelei "Linella". De data aceasta sunt magazine la Botanica și Telecentru. Astfel, prima rețea națională au devenit 25 de magazine.   
Înainte de a trece la descrierea utilajelor instalate, as dori sa menționam, ca Linella este un Client, ce in primul rind apreciaza efecianta energetica. Toate utilajele furnizate au un consum de energie micşorat, ce reduce semnificativ costurile. Deci, în magazin sunt instalate:
1.Utilaje frigorifice Costan       
  1.1 Vitrinile Rossini-este un cuvânt nou pentru vitrinele moderne. Această decizie, ce vinde produsul dumnevoastra. In aceastea vitrine produsele arata mai apetisante ! Cârnați,cascaval,prajituri - nu poţi sa nu le cumperi!         
  1.2 Rafrurile Gazzele — Un model nou ce sunt reprezentate numai în magazinul 25 Linella pe Miorița. Elegant și frumos,si bucura nu doar ochiul, ci, de asemenea, responsabilitate. Deoarece datorită ușă, consumul de energie este redus cu 30%.         
  1.3 Bonet Sound - au devenit de mult timp clasic. Principalul avantaj - din nou economia electricităţii. Reducerea consumului de energie cu 45%! Aceste bonete sunt unice din clasa lor,altele mai bune nu veţi găsi!! Fiți siguri!                                                                            
Linella 24

   
      
      
 2. Utilaje comerciale 
  2.1 Rafturile comerciale de la Gokcelik - sunt atit funcționale, cît şi atractive. Rafturile pot fii de orice culoare, astfel ytilajele devin o parte a ideilor designului.       
  2.2 Cărucior de Filomarket-Un alt detaliu deosebit, priviţi cu atenţie pozele și veți observa! 
3. Sistemul de monitorizare Adaap-Kool.  Întregul sistem este conectat la sistemul de răcire centralizată. În plus, toate utilajele sunt conectate la un sistem de monitorizare Adaap-Kool. Si acest lucru reduce semnificativ cheltuielile.
    Dacă aveți întrebări sau doriți să deschideţi un magazin, vă rugăm să sunați la: 079 33 62 66 - Vladimir
                                                                                                                             Linella 25
      
      

     
Contacte