Linella: Surpriza pentru Locuitorii sec. Ciocana

Published 26.12.2012

Proiecte finalizate: proiectarea, furnizarea şi instalarea utilajelor frigorifice comerciale și tehnologice.
Zona: 800 m2Ce? Super-magazin nou și confortabil in reţeaua nationala de magazine Linella.
Unde? Ciocana nouă. Intersecția B-dul Mircea cel Batran cu str. I.Dumeniuc.
Cu ce ne uimeste? Utilaje excelente, de înaltă tehnologie cu "poante" noi. Un magazin luminos, spațioas și placut, dotate cu utilajele frigorifice comerciale. Noile vitrine incredibil de frumoase: Tortuga, GALILEO, Aeria de la Costan.
  
Principalul avantaj nu e doar design-ul deosebit, dar şi în eficienta energetică. Sticla utilajului frigigorific este calit cu anti-condes ce oferă o imagine clara si acces la produse alimentare, totodata poate reduce cu pana la 40% din consumul de energie. Din acestea vitrine pot fi asamblate insule, ce sunt plasate în magazin.
  
Rafturi funcționale și confortabile Gokcelik se distribuie de-a lungul magazinului, demonstrând și menținînd orice greutate a produselor. Toate utilajele frigorifice sunt conectate la un sistem de răcire centralizata. În plus, s-a întrodus sistemul de utilizarea a căldurii. Astfel, căldura ce se elimina de la vitrinele frigorifice, se foloseste pentru încălzirea apei și a clădiri.
  
Linella - este prima retea de magazine care utilizeaza sisteme , ce permit economisirea energiei. De asemenea, a fost instalat sistemul de monitorizare a utilajelor de răcire. Acest sistem reduce consumul de energie cu 30%, asigura o buna funcționare a utilajelor pe toata perioada exploatarii.Dacă doriți să obțineți informații cu privire la noi vitrine de la Costan apelaţi: 079 305 552 (Diana specialist pe Costan), sau informatii despre noul sistem de monitorizare și utilizarea căldurii, sunați la: 079 329 728 (Dmitri - Specialist pe frigidere industriale.)
Contacte