Коммуналка/ Communalka

Published 24.03.2014

    Коммуналка- un restaurant nou, ce s-a deschis in centru capitalei! Un local, unde atmosfera atât de bine cunoscută este redată printr-o prismă de gust și rafinament!
    Meniul restaurantului include un sortiment larg de gustari, bucate calde, salate. Aici fiecare iși gasește ceva pe plac, deoarece sistemele de utiaje tehnologice permit o disersificare considerabilă Apropo, toate utilajele sunt livrate de către DINA COCIUG.

    
     
Aici sunt instalate:

  • Dulapuri frigorifice Tefcold   Dulapul frigorific Tefcold  este  destinat pentru păstrarea băuturilor și produselor de alimenație în magazine, restaurante, magazine, ce se ocup cu vînzarea legumelor și fructelor congelate, semifabricate și multele alte.
  • Mese de răcire Tecnodom – este o soluție comodă și practică pentru ocrice bucătărieprofesionistă.  Este destinată pentru păstrarea produselor alimentar. Suprafața de lucru este folosită pentru prepararea bucatelor. Opțiunea acesta economistește și din suprafața totală a bucătăriei!
  • Cuptorul cu convecție Unox  Poziția de bază la orice bucătărie profesionistă.
  • Rafturi pentru camera frigorifică - marca Tonon- poziție nouă în sortimentul DINA COCIUG. O soluție perfecta pentru depozite cît mari, atât și mici, aflate în cadrul restaurantelor!
  • Mobilă pentru bucătărie din inox, marca Dinox. Pentru obiectul dat mobile a fost executată la comandă. Atenție: special pentru bucătăria cu tare au fost făcute suporturi suplimentare, ce ușurează munca bucătarilor.
  • Mașine de spalat vase Project Systems.
  • Aragazele Tecnoinox- comode și practice.

  

  Dacă Dvs planificați deschiderea unui restaurant și Vă aflați în căutarea furnizorului de utilaje tehnologice, sunați: 079 201 923- Vitalie! 
   
Contacte