Noul IMC market MC- o pata aprinsa de culoare pe harta Chisinaului

Published 03.03.2012

Lucrări efectuate: proiectarea şi livrarea, punerea în funcţiune a utilajului tehnologic-comercial şi frigorific.
Termen: 1 luna
Suprafața: 180 m
Pe strada D.Cantemir a aparut o pata aprinsa de culoare – s-a deschis noul IMC market. Ca şi de fiecare dată specialiştii “Dina Cociug” au echipat magazinul cu un complex de utilaj frigorific-comercial şi  tehnologic.
                          
 In market au fost instalate mese pentru casa de marcat din propria productie “Dina Cociug”, marca “Dinox”. Iniţial este prevazuta posibilitatea de a conecta aparate de casierie, cîntare, scaner de coduri de bare, cititor de carduri magnetice. Aceasta ofera o opurtunitate de a deservi clienţii mai  repede şi mai eficient.
                                                       

Rafturile “Gokcelik” sînt echipate cu un perete posterior rogos , care asigură o durabilitate structurală şi un aspect estetic visual.
                          
În IMC au fost instalate vitrini “Cold”, de producător polonez, ce are o caracteristică specială în sistemul de răcire şi ventilaţie, un raport rezonabil de "calitate-preţ." De asemenea, ca şi la obiectele anterioare, aici sînt prezente   congelatoarele Sound de la  Costan . Avantajul lor de bază este un dezign atractiv, consum redus de energie şi capacitatea încăpătoare mai mare.
                         

Punctul culminant al noului Market este zona de fast-food, echipată cu convector de aburi, cuptor pentru pizza, masina de hot dog, fier vafelă, slicer, etc
                             
Apreciind schema de culori ale marketului IMC: aprinse si suculente, suntem încrezuţi că locuitorii vor avea deosebita placere sa facă aici cumpăraturi.Contacte