***** de după culisele President Hotel

Published 27.06.2011

     President Hotel este un hotel cu cinci stele de clasă premium, amplasat pe un loc pitoresc de pe bulevardul Dacia.
     Scopuri: dotarea secţiilor de producere cu utilaj tehnologic şi frigorific.
     Lucrări efectuate: proiectarea, furnizarea, montarea, adaptarea utilajului tehnologic şi frigorific de bucătărie; furnizarea mobilierului, executat din inox; dotarea camerelor frigorifice pentru păstrarea produselor alimentare, cu utilizarea răcirii industriale; furnizarea inventarului profesional.
     Termeni: 4 luni.

     Un hotel de clasă lux înseamnă cinci stele la toate nivelele de organizare a răgazului Dumneavoastră, adică, în afara fotoliilor comode şi a personalului atent, bucătăria de assemenea trebuie dotată după ultimul cuvînt al progresului. Echipa Dina-Cociug afirmă cu siguranţă că foie-gras-ul Dumneavoastră este gătit cu ajutorul utilajului de cinci stele!
     Specialiştii sectorului tehnic al Dina-Cociug au proiectat secţia rece, caldă, de peşte şi de legume. Bucătarii President Hotel afirmă că proiectul bucătăriei sporeşte la maxim prepararea bucatelor pentru oaspeţii hotelului.

   

     Secţiile de producere sunt dotate cu mobilier din inox, produs la compania proprie a Dina-Cociug – Dinox. Drept furnizori ai utilajului de încălzire au servit: compania italiană Unox şi poloneză Kogast, în afară de aceasta, au fost instalate dulapurile frigorifice Cold, iar răceala din interiorul camerelor este generată de compresoarele Danfoss.

     Echipa Dina-Cociug aduce mulţumiri President Hotel pentru încredere şi le doreşte spor la muncă!

     Aplicînd experienţa, cunoştinţele şi inovaţiile, noi îmbunătăţim calitatea bussinessului Clienţilor noştri!
Contacte