Dina Cociug & GHILENCOM SRL: o super camera frigorifică.

Published 19.07.2012

Lucările tehnice:
1. Calculul şi alegerea utilajelor. Echiparea cu utilaje a camerei frigorifice pentru depozitarea produselor congelate  şi produse semifabricate.
2. Instalarea camerei frigorifice de răcire a produselor afumate dupa preparare în secţia de producere.
Termenii: 
5 săptămâni

     Compania DINA COCIUG colaborează cu GHILENCOM SRL mai mut de 10 ani. De data aceasta Clientul - Gore Gheorge, ne- a încredinţat extinderea întreprinderii sale.Scopul nostrul iniţial a fost de a construi o camera mai mare cu o temperatură scăzută pentru magazinul de carne şi pentru produse alimentare congelate, ce menţine o temperatură = 18oC în camera.Camera de 6 m3, a fost înlocuită cu o cameră cu un volum intern de 25,5 m3. Camera a fost asamblata în timp restrins, cu materiale avansate - panouri de tip sandwich, si panouri umplute cu spuma poliuretanică, care are la izolare o proprietate ridicată.
 
      De asemenea, pentru a asigura procesul tehnologic în secţia de producere a carnei și mezelurilor, la dorinţa Clientului au fost proiectate şi asamblate camere de răcire pentru produse afumate. Camera are menirea de a raci rapid semifabricatele, cu scopul de a prelungi durata realizării produsului în perioada caniculară.În ambele camere au fost instalate cele mai moderne utilaje ale producatorilor europeni: compresoare, agregate"DANFOSS» Italia / Danemarca, şi sisteme de racire a aerului, marca «LU-VE».
 
     Echipa DINA COCIUG a ales cele mai bune utilaje, respectind cerintele Clientului şi ţinând cont de caracteristicile clădirii. A fost pastrata o parte din clădire pentru a extinde spaţiul de lucru, ce permite de a creşte gama de produse.
Contacte