Fresh market — e un jucător nou pe piaţa de Retail

Published 27.02.2012

Lista de lucrări: livrarea utilajului comercial-frigorific și comercial; lucrările de pornire a sistemului central de răcire.
Suprafaţa : 500 m2 – spaţiu comercial, 700 m2 – spaţiu de producere
Termen: 8 luni
Fresh market — e un jucător nou pe piaţa de Retail. S-a deschis recent în cartierul Centru al oraşlui, oferind locuitorilor acestui cartier o gama larga de produse alimentare.
               


 Magazinul este spatios si luminos.  DINA COCIUG a instalat aici o gama completă de utilaj comercial şi frigorific.
În Fresh market a fost instalat echipamentul frigorific polonez, marca Cold. Calitatea înalta la un preţ rezonabil acestea sunt criteriile de bază pentru alegerea măcii Cold.
   
Toate echipamentele de refrigerare sunt conectate la un sistem de răcire centralizat. Acest sistem şi-a dovedit eficienţa în mai multe magazine. Astfel, acesta permite economisirea până la 40%, şi reduce pierderea de produs în timpul depozitării îndelungate.
          
Pe lîngă aceasta aici este utilaj comercial: rafturi Gokchelik, căruţe Filomarket, coşuri Plastimark - alegerea clienţilor care apreciază fiabilitatea, performanta, precum si un design ergonomic.
Pe lîngă cele menţionate mai sus, în magazin sunt secţii de producere a bucatelor culinare/ Si aici sunt amplasate: linia tehnologica Giga,  echipament de inox la comandă - Dinox, frigidere Bolarus.
 Magazinul este mare şi spaţios, confortabil şi convenabil! De aceia suntem încrezuţi că va fi o plăcere pentru dumneavoastră să faceţi aici cumpărăturile!
Contacte