Food technology 2011: raport

Published 17.05.2011

     De pe 11 pînă pe 15 mai 2011, la CEI „Moldexpo” a avut loc a 17-a expoziţie internaţională specializată „FOOD & DRINKS” şi „FOOD TECHNOLOGY”.
     Pentru DINA-COCIUG participarea la această expoziţie a devenit deja o tradiţie, de aceea pe parcursul ultimilor cîţiva ani compania a fost prezentă la Food Technology. Aflîndu-se în continuă căutare de soluţii inovatoare pentru bussinessul Dumneavoastră, Dina-Cociug a prezentat noile modele de utilaj frigorific pentru segmentul Retail. Se are în vedere noul utilaj cu cheltuieli reduse de energie al producătorului italian Costan: bonetele Sound (combinele frigorifice), vitrinele de temperatură medie Rossini, vitrinele de perete Lion Marrow.

     Avantajele utilajului Costan sunt:
•    Economia sporită a energiei – pînă la 40%
•    Ecologia (datorită agentului de răcire natural – propanului)
•    Vizibilitatea îmbunătăţită a mărfurilor în volumul optimizat. Caracteristic îndeosebi pentru raftul frigorific Sound. Lăţimea de 670 mm de amenajare din 845 mm total, înălţimea încărcăturii 520 mm.
     În afară de aceasta, modele noi au fost propuse şi în segmentul de utilaj tehnologic – automatul convexional de abut Angelo Po.
     Indiferent de produsul ales, fie carne, peşte, pasăre, garnir sau produse de panificaţie, mereu veţi fi satisfăcut de rezultat. Cu Angelo Po este uşor.

     Controlul cuptorului are loc cu ajutorul panoului interactiv de control.
     Trei regime de bază:
•    de bază cu posibilitatea introducerii manuale şi modificării parametrilor de gătire (90% din bucătarii profesionişti folosesc anume acest regim);
•    lucrul cu biblioteca de programe (150 de programe predefinite, pînă la 18 paşi fiecare);
•    lucrul în regim automat de pregătire „pentru novici”.

     De asemenea, în acest an am propus atenţiei Clienţilor utilajul frigorific şi tehnologic-comercial pentru magazine şi supermarketuri, puncte de alimentare publică, la preţuri reduse, care vor fi valabile pînă pe 20 mai. Preţurile oferite sunt cele mai convenabile din oraş, puteţi să vă convingeţi vizitînd sala noastră de expoziţie.
     Dacă nu aţi reuşit să vizitaţi stand-ul nostru de expoziţie, vă aşteptăm în oficiul nostru central pe adresa: bd. Dacia, 38/7.
Aplicînd experienţta, cunoştinţele, inovaţiile, noi îmbunătăţim calitatea bussinessului clienţilor noştri.
Contacte