Utilaj de „5”!

Published 02.06.2011

     Ultima zi de vară a consemnat nu doar „ultimul sunet”, ci şi deschiderea noului magazin al reţelei „Пятерочка”. Pe data de 31 mai la Telecentru a fost deschis un nou discounter al acestei reţele.
     Ca şi data precedentă, specialiştii DINA-COCIUG urmau să doteze magazinul cu utilaj comercial. La amenajarea zonei comerciale au fost utilizate rafturile Gokcelik. În „Пятерочка” ele sunt destinate aranjării produselor în mare volum, de aceea la baza lor au fost folosite profiluri din metal durabil, care permit susţinerea greutăţii de 600 kg de către un singur raft.

   

      Durabilitatea este o caracteristică aparte nu doar a rafturilor, ci şi a cărucioarelor şi coşurilor pentru cumpărători. Compania Plastimark Italia garantează „lucrul calitativ” al acestora pe parcursul a 2 ani.
     În afară de aceasta, compania „DINA-COCIUG” a dotat magazinul cu boxe de casierie, asamblate la baza de producere proprie „DINOX”. Aceste boxe de casierie sunt propunerea perfectă în segmentul lor, reieşind din raportul calitate/preţ. Anume din acest motiv le puteţi observa în numeroase magazine din întregul oraş. Într-un singur cuvînt: utilajul din „Пятерочка” este „de nota cinci”!

     DINA-COCIUG aduce mulţumiri „Stati Market” pentru încredere şi urează progres şi dezvoltare în continuare!
     Aplicînd experienţa, cunoştinţele şi inovaţiile, noi îmbunătăţim calitatea bussinessului Clienţilor noştri!
Contacte