Perdele de aer de la Remak

Published 30.04.2013

Termenii de execuție: 5 săptămâni
Lista lucrărilor: livrarea, montarea și automatizarea a patru perdele de aer industriale.

   La sfîrșitul lunii aprilie 2013 au fost finalizate lucrările de montare a perdelelor de aer în depozitul de materie primă și producție gata cu suprafața 3000 m2. Depozitul are 2 intrări și la fiecare din ele au fost montate câte 2 perdele de aer DoorMaster P-7E-350, Remak (Cehia)

Ce reprezintă perdelele de aer ? Citiți mai departe

Perdelele de aer crează o barieră invizibilă care separă eficient mediul interior de cel exterior la intrarea în clădire/încăpere. Ele reduc substanțial pierderile de energie prin uși și scad costurile de încălzire și climatizare, în timp ce măresc confortul Сlienților și al angajaților. Perdelele de aer împiedică pătrunderea gazelor de eșapament, a fumului, prafului, insectelor și substanțelor nocive în încăpere, la fel iarna împiedică pătrunderea aerului rece în încăpere, iar vara scurgerii din încăpere a aerului răcit, astfel economisind energia. Economisirea energiei este cu atât mai importantă pentru încăperile/clădirile mari, deoarece pentru încălzirea/răcirea lor sunt necesare cantități de energie substanțiale.

       Perdelele de aer DoorMaster din seria P sunt destinate pentru montare în interior, lângă sau deasupra ușilor din încăperile clădirilor industriale, în care se prevede circularea intensivă a mecanismelor de ridicare-transportare și a oamenilor. De obicei se aplică în încăperi industriale sau de depozitare (inclusiv depozite frigorifice), puncte de încărcare-descărcare, garaje, service-auto, spălătorii auto, uscătorii, complexe de expoziție, piețe, supermarket-uri, centre comerciale, etc. Fiecare din cele patru perdelele de aer montate de noi este dotată cu încălzitor electric cu puterea de 30 KW și asigură compensarea parțială a pierderilor de căldură, încălzind aerul care pătrunde din exterior.

     
    Montarea și conectarea perdelelor de aer a durat 7 zile. Conform solicitării Clientului, perdelele de aer lucrează în 2 regimuri: automat și manual. În regim automat ambele perdele de aer se conectează la deschiderea ușii - și respectiv de deconectează la închiderea completă a ușilor. În regim manual - utilizatorul poate  alege pornirea ambelor perdele de aer, sau pornirea unei singure perdele. La fel este posibilă reglarea în 2 trepte a temperaturii de ieșire a aerului. Perdelele de aer sunt sincronizate cu sistemul antiincendiar și se deconectează automat în caz de incendiu.  
        
        Toate aceste lucruri sunt posibile datorită panourilor de comandă și control, care au fost realizate de către specialiștii Dina Cociug. În panourile de comandă sunt incluse și toate elementele de protecție (protecția împotriva supra-solicitării ventilatorului și supra-încălzirii bateriilor electrice) și semnalizare.
      Аflați detalii despre perdele de aer -  sunați: 079 77 93 16 (Denis.
Contacte