Dina-Cociug: respiră uşor şi comfortabil.

Published 17.05.2011

     Recent compania Glorinal Grup a deschis un nou karaoke-bar: „Jam” pe adresa Mircea cel Bătrîn, 42.
     Principala proprietate specifică este comfortul unic. De aceea sarcina specialiştilor companiei Dina-Cociug a fost dotarea sălii cu sistem de condiţionare şi ventilare a aerului, pentru menţinerea atmosferei comfortabile şi plăcute.
     În bar au fost instalate condiţionere Fujitsu General de tip invertor cu casetă, cooperarea cu producătorul cărora are loc deja de mult timp.
      Condiţionerele cu casetă sunt o soluţie ideală pentru încăperile cu tavane suspendabile. Aceste condiţionere se încadrează organic în orice interior, deoarece vizibil este doar panoul decorativ  al blocului interior, care se instalează, de regulă, în locul unei celule a tavanului. Direcţionarea aerului are loc de-a lungul tavanului datorită celor patru găuri de răspîndire.

     În afară de sistemele de condiţionare, a fost montat şi sistemul de ventilare cu menţinerea temperaturii şi reglarea cantităţii de aer.
     În dependenţă de numărul vizitatorilor, poate fi modificată cantitatea de aer proaspăt cu menţinerea temperaturii constante.
     Sistemul de automatizare are 8 nivele de protecţie şi diagnostică a funcţionalităţii sistemului cu transmiterea informaţiei despre erori şi defecţiuni persoanei responsabile, ce permite reacţionarea rapidă a serviciului de deservire pentru înlăturarea defecţiunii.
     De asemenea, merită de atenţionat că partea vizibilă a sistemului de ventilare s-a încadrat perfect în interiorul comun ce puteţi observa şi Dumneavoastră, vizitînd noul karaoke-bar „Jam” la Ciocana.
     Datorită gîndirii profesionale şi cooperării constrînse a companiei „Dina-Cociug” cu „Glorinal Grup” realitate a devenit ceva deosebit, ce poate observa fiecare din noi.
Contacte