Utilaje comerciale si frigorifice in noul market Cascad!

Published 26.11.2012

La data de 3 noiembrie În Bacioi Noi s-a deschis un nou market alimentar spaţios-Cascad.
Lista de lucrări
Dina Cociug SRL: elaborarea planului, selectarea şi instalarea utilajelor frigorifice ,montarea sistemelor de racire centralizata si utilizarea caldurii.
Termenul:
3 luni

      Ce utilaje au fost furnizate :
- Vitrine frigorifice  și regale frigorifice COLD.
De ce? Pentru că - aceasta este cea mai bună propunere pe piaţă în categoria «pret-calitate». Utilajele sunt trainice cu o durată lungă de exploatare și la un preţ accesibil.
- Bonneta Sound de la Costan.
De ce?
Pentru ca sunt cele mai bune la moment! Economisesc până la 40% de electroenergie , au un design excelent, și caracteristici înalte de exploatare.
- Rafturi Gokcelik.
De ce?
Deoarece Gokcelik —este o calitate testată în timp. Vă este garantată functionarea de lungă durată. 
- Masa pentru casa de marcat DINOX.
De ce?
Pentru că aceasta este exact ceia, de ce aveţi nevoie! Mesele se produc la baza  DINA COCIUG și se fac dupa preferintele d-Voastră! Terminale DINOX au meritat încrederea Clienţilor noştri! În plus, toate utilajele frigorifice sunt conectate la un sistem centralizat de răcire unic.

       In market-ul Cascad de asemenea s-au montat sisteme de utilizare a căldurii, care este unita cu un sistem de încălzire prin pardoseală. Astfel, căldura emanată de la utilaje, încălzeşte picioarele Clientilor! Și  încălzirea clădirii în timpul iernii nu costa nici un ban. Inima acestui sistem este centrala cu compresoarele BITZER și condensatoarele LU-VE.

Dmv doriţi sa dotaţi magazinul Dmv cu utilaje calitative și rezistente?! Atunci sunați: 079 201 923 Vitalie 
Contacte