Dina Cociug SRL & BRODETCHI SRL: Frigidere pentru sala de banchet de clasa LUX.

Published 24.07.2012

Sala de banchete de clasa- LUX. or. Orhei, Strada. Negruzzi 104
Lucrarile: instalarea sistemelor de încălzire, ventilaţie si canalizare, utilajelor frigorifice si tehnologice, de asemenea au fost propuse cerinţele tehnice pentru instalarea camerelor frigorifice:
1. Calcularea puterii necesare şi instalarea camerei frigorifice pentru răcire intensivă a produsului finit.
2. Calcularea şi selectarea utilajelor frigorifice pentru cele 2 camere adiacente de depozitare a produselor congelate şi proaspete.
Termenii: comanda+ instalare - 5 săptămâni.
      Deoarece Clientul nostru are cerinte ridicate la serviciile acordate, toate utilajele necesare au fost alese de către DINA COCIUG în conformitate cu asteptarile Clientului nostru.

      Una dintre sarcinile principale a fost asamblarea şi echiparea camerei de temperetura medie cu utilaje petru răcire rapidă a produsului finit la o temperatură de +12...+14°C pentru o perioadă scurtă de timp.Pe baza acestor cerinţe, a fost calculat şi potrivit un schimbător de căldură şi anume un racitor de aer, a producatorului italian LU-VE, care este plasat de-a lungul camerei frigorifice, avind o viteză mare de schimb de aer.
      De asemenea, a fost instalat un agregat frigorific DANFOSS , care da o putere maximă chiar şi la temperaturi ambiante ridicate, care în lunile caniculare pot ajunge la =+39 ° C .
 
      Totodată, au fost montate 2 camere frigorifice, unde se pastreaza produsele congelate şi proaspete. Camerele au fost montate cu un perete comun. Ieşirea din camera de temperatură scăzută (T camerei= 18oC) se realizează prin camera de temperatură medie (T camerei = +2°C,). Aceasta a fost facut cu scopul de a reduce pierderile de căldură, timpul de lucru a sistemei si respectiv energiei electrice.In agregatul frigorific a fost instalat un condensator mai mare şi un ventilator suplimentar pentru funcţionarea continuă în perioada caniculară de vară.
Contacte