Bucate de banchet şi deserturi.

Published 09.10.2012

Bucate de banchet şi deserturi. Secretele bucătăriei europene. Doriţi să aflaţi mai mult?

    Ce Vă propunem? Să apreciaţi cuptorul cu convecţie de la Angelo Po «in acţiune»!   Master-class-ul, in cadrul căruia se vor prepara bucate din bucătăria europeana, se va petrece timp de două zile!

   În prima zi vor fi preparate bucatele de banchet, în a doua zi — desertele. Vor fi pregătite: carne umplută, roll-uri din peste, rulade, tiramisu, brioşe si multe alte!

    Master-class-ul va fi util atît Dmv cît si bucătarilor.

    Prezentarea va fi efectuată de către Ugo Pradella — sef-bucatar din Italia.

    Ce rezultat obţineţi: o soluţie, ce Vă va permite să obtineţi un avantaj competitiv!

    Plus de asta colaboratorii Dmv:
·    se vor invaţa să lucreze pe Angelo Po, deoarece master-class-ul se va petrece in regim interactive;
·    vor gusta din bucate, apreciind calitaţile organoleptice ale bucatelor,
·    vor primi răspunsuri de la Ugo Pradella, bucătarul-şef al echipei Ferrari, deoarece timp de mai mulţi ani a fost bucatarul sef la Formula-1.

   
Programul:

Master-class-ul va avea loc pe 9 si 10 octombrie în încinta sediul DINA COCIUG! Începutul: la 10.00. Durata — nu mai mult de 3 ore.
Doriţi să participaţi? Sunaţi: (022) 66 40 00





Contacte