Meniul pentru un restaurant Italian: template.

Published 04.06.2013

    Planificati sa deschideti un restaurant italienesc si aveti nevoie de poante noi? Doriţi să aflaţi mai mult?

    Ce Vă propunem? Să apreciaţi cuptorul cu convecţie de la Angelo Po «in acţiune»!   Master-class-ul, in cadrul căruia se vor prepara bucate din bucătăria europeana, se va petrece timp de două zile!

   Bruschetta, Focaccia, lasagna, pasta, si deserte traditionale italienesti.- toate astea va asteapta pe data de 11 iunie in sediul central DINA COCIUG.

      
Master-class-ul va fi util atît Dmv cît si bucătarilor. Prezentarea va fi efectuată de către Ugo Pradella — sef-bucatar din Italia.
    Ce rezultat obţineţi: o soluţie, ce Vă va permite să obtineţi un avantaj competitiv!
   Plus de asta colaboratorii Dmv:
·   se vor invaţa să lucreze pe Angelo Po, deoarece master-class-ul se va petrece in regim interactive;
·   vor gusta din bucate, apreciind calitaţile organoleptice ale bucatelor,
·   vor primi răspunsuri de la Ugo Pradella, bucătarul-şef al echipei Ferrari, deoarece timp de mai mulţi ani a fost bucatarul sef la Formula-1.

    Programul:
Master-class-ul va avea loc pe 11 iunie în încinta sediul DINA COCIUG! Începutul: la 11.00. Durata — nu mai mult de 3 ore.
Doriţi să participaţi? Sunaţi: (022) 66 40 00 - Irina




Contacte