Alina Electronics & DINA COCIUG: un nou magazin la Orhei

Published 06.04.2011

     Pe 26 martie 2011 reţeaua comercială Alina Electronic şi-a completat „familia” cu încă un magazin la Orhei. Acesta corespunde total principiului declarat de reţeaua comercială Alina: suprafaţa comercială largă, amplasarea deschisă a mărfii, sortimentul larg şi spectrul larg de modele de tehnică de uz casnic.
     Aceasta este prima noastră experienţă, din acest motiv magazinul a devenit pentru compania DINA COCIUG deosebit de preţios. Specialiştii noştri au proiectat amplasarea şi au selectat utilajul pentru fiecare tip de marfă, conform cerinţelor înalte ale Alina Electronics.

     Acest obiect a fost dotat cu rafturi ale companiei turce Gokcelik, principalul avantaj al cărora este raportul raţional calitate/preţ.

     Rafturile Gokcelik reprezintă:
1. Durabilitatea şi funcţionarea construcţiei
- Construcţia aceasta este executată din oţel modificat pe rece, care este vopsit în mai multe nivele cu vopsea polimerică, care împiedică formarea zgîrîieturilor adînci la deterioarea mecanică şi prelungesc termenul de exploatare a rafturilor.
- Noul sistem de cuplare a standului cu baza sporeşte durabilitatea cuplării şi reduce timpul montării.
- Datorită faptului că profilul are 16 curburi şi linii de fortificare, sarcina maximă asupra raftului creşte şi îi permite susţinerea greutăţii pînă la 120 kg.
2. Sistemul modular al construcţiei:
- Aceste rafturi au: 5 tipuri de lungime a secţiei, 8 ale înălţimii standului, 5 ale lăţimii raftului, ce permite folosirea optimă a suprafeţei comerciale de orice configuraţie.
3. Sporirea vînzărilor de pe un raft:
- Stand-ul principal al raftului este perforat cu distanţa de 35 mm. Această frecvenţă de perforare permite amplasarea pe stand a mai multor rafturi, (pînă la 20 de rafturi pe 2270 mm) şi mişcarea lor după înălţime. Aceasta permite în acelaşi timp mărirea suprafeţei comerciale (lărgirea sortimentului de produse) şi obţinerea eficienţei maxime în amplasare.
- Sortimenul larg al accesoriilor permite demonstrarea mai optimă a mai multor tipuri de marfă.

     APLICÎND EXPERIENŢA, CUNOŞTINŢELE, INOVAŢIILE, NOI ÎMBUNĂTĂŢIM CALITATEA BUSSINESSULUI CLIENŢILOR NOŞTRI
Contacte