Magazinul „Пятерочка”!

Published 29.04.2011

     Pe data de 29 aprilie a avut loc deschiderea primului magazin „Пятерочка” din Moldova. Acesta este un market într-un format de discounter deja cunoscut Chişinăuenilor, adică este un magazin econom, destinat procurării mărfurilor la preţuri reduse.

  

     Compania „Stati Market”, care este o parte componentă a „Statiholding”, a semnat acordul de cooperare cu compania rusă „X5 Retail Group”, căreia îi aparţinea reţeaua „Пятерочка”. Conform programului de dezvoltare a reţelei, în curînd vor fi deschise 10 magazine de clasă econom. După aceasta reţeaua va începe sporirea numărului de magazine cîte 2 lunar. Pe parcursul a trei ani, „Stati Market” are drept scop deschiderea a nu mai puţin de 100 de puncte comerciale „Пятерочка” în Chişinău şi la nordul şi sudul ţării.

     În cadrul prezentului proiect, specialiştii DINA-COCIUG trebuiau să doteze magazinul cu utilaj comercial, în conformitate cu cerinţele de rang înalt ale Clientului în raportul calitate/preţ.
     Suprafaţa comercială a fost dotată cu rafturi Gokcelik. În „Пятерочка” au fost amplasate rafturi destinate încărcării totale cu marfă. La baza lor au fost folosite profiluri din metal durabil, care permit sarcina de 600 kg pe un raft.
     În afară de aceasta, compania DINA-COCIUG a dotat magazinul cu boxe de casierie, asamblate la propria bază de producere „DINOX”. Aceste boxe de casierie sunt cea mai bună propunere din segmentul lor, reieşind din raportul calitate/preţ. Anumea din această cauză le puteţi vedea în multe magazine din oraşul Dumneavoastră.
     Marfa procurată de către Clienţii „Пятерочка” se „plimbă” vesel în cărucioarele şi coşurile cumpărătorilor, care de asemenea au fost furnizate de compania DINA-COCIUG. ţinem să menţionăm, că cărucioarele Filomarket Italia sunt de o durabilitate excepţională, iar coşurile sunt produse din plastic ecologic. Compania producătoare Plastimark Italia garantează funcţionarea acestora calitativă pe parcursul a doi ani.

     Noi am devenit unii dintre primii cumpărători ai magazinului „Пятерочка” şi am fost plăcut surprinşi de preţurile reduse şi sortimentul larg, care, la prima vedere, nu poate corespunde „discounter-ilor”. De aceea le dorim dezvoltare stabilă şi prosperitate”


     APLICÎND EXPERIENŢA, CUNOŞTINŢELE, INOVAŢIILE, NOI ÎMBUNĂTĂŢIM CALITATEA BUSSINESSULUI CLIENŢILOR NOŞTRI.
 
Contacte